CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sreda, 28. maj 2008

Prodaja otroka za 10.000 dolarjev prek neta












Le nekaj dni po škandalu v Nemčiji, kjer sta starša na internetu prodaja 7-mesečnega fantka, je vancouvrska socialna služba prevzela skrb nad sedem dni staro novorojenko, katero sta starša na spletu hotela prodati za 10.000 dolarjev.
Oglas za prodajo otroka je bil objavljen na popularni spletni strani Craiglist.com, ki ponuja brezplačno oglaševanje. Starša sta svojo hčer opisala kot zdravega in ljubkega otroka. Svojo odločitev pa v oglasu opravičila z dejstvom, da je ne moreta vzdrževati in da zato zanjo iščeta dober dom.
O nenavadnem oglasu je policijo obvestila neka ženska, ki ga je zasledila med branjem rubrike za prodajo rabljenih stvari. Ponudba za nakup otroka se je nahajala med oglasom za prodajo činčil, kuhinjskih nožev in kristalne vaze.

Načelnik vancouverske policije, Tim Fanning, je sporočil, da sta bila starša, ki sta policiji znana kot uporabnika drog, že zaslišana, preiskava pa je še v teku.


p.s dragi moji, temu svetu se je dobesedno zmešal :S
lp, leya

4 komentarji:

...HeŁeNa... pravi ...

bogi otrok!!!:( pa ne morjo tko z njem delat sej so ga oni nardil pol ga pa nej tut oni vzgajajo!!! sam misli še to ne morš dat na internet prodajo otroka za dnar pa še pod rablene stvari mislim halo!!! kam gre ta svet!!! čaw

Inna pravi ...

joj pa kak lahk svojega otroka prodajajo to je zmešena kam gre današnji svet

..**the.. simple... life...** pravi ...

ja mam karto !!! sam ne kužim ka si hotla reč oni ....

°°leya°° pravi ...

ja... lah si naročil, pa so ti jo poslal, že pred 3. meseci