CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

petek, 23. maj 2008

Josef Fritzl







Fritzl je z otroki, ki jih je spustil iz kletne ječe, zaslužil skoraj 3000 evrov mesečno!!

Avstrijska policija meni, da se je Josef Fritzl treh otrok usmilil le zato, ker je to smatral za dobro finančno priložnost. Sprva je policija menila, da se je treh otrok Frizl usmilil, ker je bila kletna ječa preprosto premajhna za vseh šest otrok in Elisabeth.
Vendar pa so pri preiskavi hiše našli Fritzlove beležke, iz katerih so razvidni njegovi dolgovi in tako policija meni, da je otroški dodatek krvavo potreboval.
Za 15-letno Liso je dobival okrog 600 evrov, za 14-letno Moniko in 12-letnega Aleksandra pa nekaj več kot 1000 evrov. Denar je Fritzl dobil na račun izmišljene zgodbe, da je Elisabeth otroke prostovoljno zapustila in jih je Fritzl posvojil.
Vendar pa Fritzl pravi, da so se mu otroci le smilili. Po besedah paznikov, ki so s Fritzlom v vsakodnevnem kontaktu, se je 73-letnik spremenil iz arogantneža v skesanega moža

2 komentarji:

Tjaša* pravi ...

jst bi ga kastrirala xD

x_luc_x pravi ...

NOU BLOG...NOU POST ...aja pa veš unga tipa alexa ko ga ma janez na tistm njegovm blogu ne??..jst sm ti ga kazala leto dni nazaj pa si rekla da je grd ..če se ne spomneš poglej na naš star blog..hehe