CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torek, 20. maj 2008

Obljuba dela dolg

No, dans smo se končn zmenle, kdaj gremo v Čateške pa kdo... torej: NE SPREJEMAMO VEČ NOBENEGA!!!!! In še za potem: Babe rekle smo, da gremo v kino... zdej pa tak. Uno ka grejo Rebeka pa Helena gledat je kriminalna drama... js unga ne mislim it gledat, ker mi je ta žanr čist brezveze... lahko pa gremo gledat(Doris in meni priljubljeno)grozljivko Neodgovorjeni klic ob 18.30 ali pa druga možnost 20.30 je na sporedu Juno... al pa sploh ne gremo v kino. Js vam že zdej povem, da če mislmo it Juno gledat, da bom rabla prevoz back home... odspodi, vam bom dala še trailerje filma Neodgovorjeni klic in opis tega fima(Doris, to ne vela zate, ka si ga že vidla), za fim Juno, pa itak vete vsi zaka se gre..

Lp, lea^^



Kako bo zvenelo, ko boš umiral?" V nadnaravnem trilerju Neodgovorjeni klic skupina ljudi na mobilne telefone prejme grozljiva glasovna sporočila o svojih poslednjih trenutkih. Sporočila lahko iz telefonov sicer izbrišejo, vendar so jim dnevi kljub temu šteti.
Beth Raymond (Shannyn Sossamon) je vsa iz sebe zaradi grozljive smrti dveh prijateljic v razmiku nekaj dni. Srh jo spreleti, ko ugotovi, da sta obe prejeli grozljivi sporočili – dejanska zvočna posnetka njune smrti. Čeprav se zdi to povsem nemogoče, se je njuna smrt zgodila natanko na način, kakršnega je napovedalo sporočilo.
Policija misli, da ima Beth privide; razen detektiva Jacka Andrewsa (Ed Burns), katerega sestra se je ubila v nepojasnjeni nesreči, ki je nenavadno podobna smrti Bettyjinih prijateljic. Jack in Beth mrzlično poskušata razvozlati skrivnost zloveščih klicev. Ko s skupnimi močmi prideta resnici na sled, se Bettyjin telefon oglasi s strah zbujajočim zvonenjem, na zaslonu pa se izpiše: Neodgovorjeni klic ...

6 komentarji:

...HeŁeNa... pravi ...

pa lea js najrajš ne bi šla gledat ta film js bi rajš šla kej druzga sam ka se ne vpraša mene!!:(

°°leya°° pravi ...

ja men je rebeka rekla, da grete ve un film gledat.. pa pejd v soboto z nami grozljivko gledat al pa uno pol ob pol 9 ne?
pa reč da ne moreš

Inna pravi ...

lea jst priporočam gledat it neodgovorjeni film ker je film carski. ni neki strašen ampak dobr. ker jst ga mam na računalniku in sem ga dans glih pogledala. tak da najbolš bo da greš gledat neodgovorjeni klic. čaw

°°leya°° pravi ...

hvala! pol pa res morem it gledat!^^
mwa

...HeŁeNa... pravi ...

pa lea mi gremo gledat grozlivko sam če bo men mama dovolila!!

°°leya°° pravi ...

em.... ha??
kdo gre gledat grozljivko? sej grem js lahko tut brez tebe al ne? sej maš ti itak rebeko